Tuesday, April 24, 2007

Write it down, now!

Niinkuin blogin nimikin sanoo, nää jutut kannattaa kirjoittaa talteen heti tuoreeltaan, ja se on tän palstan päätarkoitusperä. Tääkin tarina unohtui ensi yrityksellä, mutta onneksi keksin saman jutun uudestaan myöhemmin. Aina ei valitettavasti käy niin. Siksipä on tärkeää pitää muistikirja tai kommukka aina saapuvilla (uusi kommukka muuten rulettaa!kävin koejamassa).
mikähän olisi kansantaloudellinen merkitys, jos ihmiset kirjoittaisivat kaikki ideat, hyvät ja huonot, brainwriting/tajunnanvirtatyyliin ylös. Kaikki ohikulkevat päättömät jutut, mitä mielessä vilahtaa kun tuijottaa bussin ikkunaa. No sitähän monet blogit pitävätkin sisällään, ja ovat korvaamattomia siinä ominaisuudessa. (kuin raaka-ainetta perinteisessä tuotantotaloudessa, jossa muovataan lähtömateriaaleista hyödyllisiä ja hyödyttömiäkin kapineita).

Nytpä tuli tämäkin korvaamattoman arvokas ajatelma ikuistettua.


--
As it is said in the name of this blog, it is imperative to write down new ideas when they're still fresh. I already forgot this post once, fortunately had the same good(?) idea twice. Keep those notebooks and/or communicators ready.