Tuesday, May 8, 2007

Human spam

otakantaa.fi:ssä herätellään keskustelua kännyn käytöstä julkisissa kulkuneuvoissa. Niin juuri, ne kännyyn puhujat ovatkin suurin ongelma esim. ratikoissa, joissa humalaiset ja avohoitotapaukset mellastaa.

roskapostista on paljon puhetta, mutta loppujen lopuksi filtterit toimii aika mukavasti, ei ole suurta ongelmaa. mutta minkä filtterin saisi niille jotka assalla norkoavat sun rahoja tai huomiota (ja nyt on siis puhe SEKÄ spugeista ETTÄ "hyväntekijöistä"/maailmaparantajista). Jälkimmäiset voi onneksi ignoorata ilman suurempaa vaaraa. Mutta on se silti pirun röyhkeätä häiriköintiä, aivan roskapostiin verrattavaa. Mä osaan kyllä valita avustuskohteeni itse, en tarvii siihen mitää hired-gun-tyyppejä auttamaan. Get a life.
-----
there is a lot of discussion about preventing email spam. Since those filters already pretty well, I'm more worried about a spam of other kind. Take the 'voluntary' money collecters and beggars at the railway station. Like email spam, it is pretty easy to ignore at least the first ones. but still that can be considered as disturbing ones privacy. I can decide myself who to aid financially, don't need any help in it. Thank you.